DISCLAIMER

Aansprakelijkheid
Massagepraktijk Anahata besteedt erg veel zorg aan de inhoud van de verspreide informatie. Massagepraktijk Anahata biedt echter geen enkele garantie dat de informatie op deze site exact, volledig en betrouwbaar is, en dat ze wordt bijgewerkt.
Massagepraktijk Anahata is niet aansprakelijk voor gelijk welke schade, of tijdelijk of permanent incident die de gegevens of de hardware van de gebruiker zouden ondervinden, terwijl die laatste naar de website surft of doorheen de pagina's ervan bladert, of meer algemeen tijdens de doorgifte van de bestanden en de computerprogramma's waarmee op zijn ontvangstapparatuur de website wordt samengesteld. In het bijzonder is Massagepraktijk Anahata niet aansprakelijk voor de eventuele doorgifte van virussen via zijn website.

Geen enkele werkingsfout of foutieve informatie kan tot enige vorm van financiële compensatie leiden.
De informatie, afbeeldingen en logo’s op de pagina's van Massagepraktijk Anahata behoren toe aan Massagepraktijk Anahata en mogen NIET gebruikt of gekopiëerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Massagepraktijk Anahata.
Het is mogelijk dat Massagepraktijk Anahata een hyperlink aanlegt naar een andere website die voor de gebruiker interessant zou kunnen zijn. Deze hyperlink is echter louter informatief. Massagepraktijk Anahata is niet aansprakelijk voor de inhoud van die website, noch waarvoor die zou kunnen worden gebruikt.


Anahata is een kleine massagepraktijk waar in een rustige en ontspannen sfeer tijd wordt gemaakt voor u als klant.


Op basis van diverse cursussen en jarenlange ervaringen worden u unieke massages aangeboden.U kan bij massagepraktijk Anahata terecht voor een ruim aanbod aan massages en behandelingen.

Door middel van de helende kracht via de handen hebben deze een heilzame werking op zowel lichaam en geest.
Er is een betere doorbloeding en doorstroming.

Men voelt zich rustiger, lichter, beter in z'n vel.

Masseren doe je niet met je handen

maar met je HART

Massagepraktijk  Anahata: Waar men tot rust komt

Erkend lid van het BMF